Akció!

ACANA Senior Dog 11,4 kg

20700 Ft 19400 Ft

Összes fajta felnőtt kutya részére 7 éves kortól
Az idős kutyának sok fehérjére van szüksége az ideális izomzat megtartásához, de étrendjének kevés szénhidrátot kell tartalmaznia az elhízás és a cukorbetegség megelőzése miatt.

Leírás

Termékleírás

Ezért az ACANA Senior Dog tele van szabadon tartott csirkével és mélyalmos tojással, továbbá Csendes-óceánból fogott lepényhallal a WholePrey™ arányaihoz illeszkedve. A húsok naponta frissen érkeznek, sértetlenül megőrizve illat-és tápanyagaikat.

Az ACANA nem tartalmaz gabonákat és gyorsan felszívódó szénhidrátokat, mint például rizst tápiókát vagy burgonyát, ezért a vércukor szintje ideális marad, csökkentve az túlsúly és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

Az ACANA nem tartalmaz gabonákat és gyorsan felszívódó szénhidrátokat, mint például rizst tápiókát vagy burgonyát, ezért a vércukor szintje ideális marad, csökkentve az túlsúly és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát.

A termék Kanadában, a díjnyertes konyhánkban készült a legjobb és legfrissebb alapanyagokból. A Biológiailag Megfelelő ACANA biztosítja, hogy a kutya egészséges, boldog és erős lesz.

Összetétel

Friss csirkehús (16 %), dehidratált csirke (15 %), dehidratált pulyka (14 %), vöröslencse, egész zöldborsó, friss csirkebelsőségek (máj, szív, vese) (4 %), dehidratált hering (4 %), borórost, friss egész tojás (4 %), friss egész lepényhal (4 %), heringolaj (2 %), napon szárított lucerna, lóbab, zöldlencse, egész sárgaborsó, csirkezsír (1 %),
friss csirkeporc (1 %), szárított barnamoszat, friss egész úritök, friss egész pézsmatök, friss egész paszternák, friss fodros kel, friss spenót, friss szareptai mustárlevél, friss fehérrépalevél, friss egész sárgarépa, friss piros alma, friss Bartlett körte, fagyasztva szárított csirkemáj, fagyasztva szárított pulykamáj, friss egész tőzegáfonya, friss egész fekete áfonya, vadcikóriagyökér, kurkuma, máriatövis, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó, Enterococcus faecium.

Összetevők

: cink-kelát, e-vitamin (tartósító)

Az összetétel listája a termék receptje, tartalmazza a gyártás során felhasznált alapanyagokat mennyiségi sorrendben. A gyártás előtt az alapanyagok súlyát egyenként megmérik, és ez alapján készül a lista; az első helyen a legnagyobb, a második helyen a második legnagyobb mennyiségben felhasznált alapanyag (összetevő) szerepel, és így tovább. Az ACANA Senior Dog gyártása során az egyik legnagyobb mennyiségben friss csirkehúst használtak fel.

Nyersfehérje (min.)33 %
Nyerszsír (min.)14 %
Szénhidrát (max.)28 %
Nyersrost (max.)6 %
Nedvesség (max.)12 %
Nyershamu (max.)7 %
Kalcium (min.)1,5 %
Foszfor (min.)1,1 %
Omega 6 (min.)2,7 %
Omega 3 (min.)1,0 %
DHS (min.)0,3 %
EPS (min.)0,3 %
Glükózamin (min.)1 500 mg/kg
Kondroitin-szulfát (min.)900 mg/kg

 

Kalóriatartalom-és megoszlás

ME (számított metabolikus energiatartalom) = 3325 kcal/kg, vagy 399 kcal per 250 ml-es pohár (120 g). Az energia 35 százaléka fehérjékből, 36 százaléka zsírokból, 29 százaléka gyümölcsökből és zöldségekből származik

Etetési útmutató

250 ml-es pohár = 120 gramm

TestsúlyaMagas aktivitásÁtlagos aktivitás
gramm / nappohár/napgramm / nappohár/nap
5 kg90 g¾ pohár60 g½ pohár
10 kg180 g1 ½ pohár120 g1 pohár
20 kg300 g2 ½ pohár200 g1 ⅔ pohár
30 kg400 g3 ⅓ pohár270 g2 ¼ pohár
40 kg510 g4 ¼ pohár330 g2 ¾ pohár
50 kg600 g5 pohár390 g3 ¼ pohár
60 kg680 g5 ⅔ pohár450 g3 ¾ pohár

Az ACANA friss és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet!

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.

A napi adagok kiméréséhez használjon 250 ml űrtartalmú poharat, amelybe 120 gramm eledel fér. Szárazon vagy enyhén nedvesen is adhatja a kutyának. A minőség megőrzése érdekében, a zsákot gondosan zárja vissza, száraz és hűvös helyen tárolja.

További információk

További információk

Tömeg11.4 kg
Javasolt életkor

idős

Javasolt méret

minden méret

Szállítási információk

ℜ Rendelhető

♦ Szállítási idő: 2-4 nap