KONG Classic

1800 Ft5800 Ft

A KONG Classic több mint 40 éve a legnépszerűbb kutyajáték. A rendkívül jól pattogó, piros színű, természetes gumiból készült játékszer tökéletes a rágni szerető kutyák számára.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Gyártó:
Leírás

Termékleírás

A KONG játék egyedülálló természetes gumi összetevői utánozhatatlanok, ellenállóságukat, tartósságukat és pattogási képességüket tekintve.

Rágcsálás barát, nem mérgező, nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. A felmérések azt mutatják, hogy az állatorvosok és kutya kiképzők a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte.

Kiválóan lefoglalja kedvencét, ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok különböző terápiás trénerek -mint például az unalom-megelőzés a szeparációs szorongás, illetve más viselkedési problémák szakértőiáltal is ajánlottak.

A klasszikus KONG öt rágóbarát méretben áll a különböző rágótemperamentummal rendelkező kutyák rendelkezésére. Kiszámíthatatlanul rugalmas vonzereje a kutyák többségét bevonja egy kergetőző „kapdj el játékba.
Tulajdonságai:
·  Tökéletesen tölthető

·  Kiszámíthatatlanul ugrá

·  Ajánlott világszerte állatorvosok, kiképzők és a kutya szerelmesei által

USA-ban készült

További információk

További információk

Méret

kicsi, közepes, nagy, nagyon kicsi (XS), nagyon nagy (XL), rendkívül nagy (XXL)