-5%Sold out

ORIJEN Cat & Kitten 17 kg

41400 Ft 39200 Ft

Biológiai Szükségleteknek Megfelelő Macskaeledel

Csirke-és pulykahússal, vadon fogott halakkal, fészekbe rakott tojással

 

A vadon élő rokonokhoz hasonlóan a macska tápanyagszükségletét többféle prédaállat elégíti ki megfelelően.

Elfogyott

Leírás

Leírás

Biológiai Szükségleteknek Megfelelő Macskaeledel

Csirke-és pulykahússal, vadon fogott halakkal, fészekbe rakott tojással

A macska, függetlenül a fajtától és a kortól, egy vérbeli ragadozó! Szinte kizárólag különféle húsokra és zsírokra van szüksége, szénhidrátokra is csak olyan minimális mennyiségben, melyet a gyümölcsök, zöldségek és gyógyfüvek tartalmaznak.

A vadon élő rokonokhoz hasonlóan a macska tápanyagszükségletét többféle prédaállat elégíti ki megfelelően. Ezért az ORIJEN CAT & KITTEN nagy mennyiségű friss húsból és belsőségekből készült; csirke-és pulykahús, csirke-és pulykamáj, csirkeszív, egész tojás, vadon fogott északi süllő és csendes-óceáni hering. A prémium minőségű húsokat adó állatokat a környező mezőgazdasági vidéken tenyésztették, illetve halászták. A húsalapanyagok a gyárba minden nap FRISSEN érkeznek, a szállítás során nem történik fagyasztás és nem használnak tartósítószereket.

A magas hústartalomnak (80 %) köszönhető az ORIJEN rengeteg jó minőségű fehérjét és zsírt tartalmaz. Minden tápszemcse át van itatva tengeri forrásból származó DHS és EPS Omega 3 zsírsavakkal, melyek csodálatos és egészséges szőrzetet eredményeznek, továbbá gyulladáscsökkentő hatásuk is jelentős.

A magas glikémiás indexű gabonákat és burgonyát gyümölcsök és zöldségek helyettesítik. A specialisták által összeállított gyógynövények, a szervezetre gyakorolt kedvező hatásuk mellett, kielégítik az állat ösztönös igényét a fűfélék fogyasztása iránt.

Összetevők
Az vagy, amit megeszel.

Csontozott csirke (20 %)*, dehidratált csirke (15 %), csirkemáj (4 %)*, egész hering (4 %)*, csontozott pulyka (4 %)*, dehidratált pulyka (4 %), pulykamáj (3 %)*, egész tojás (3 %)*, süllő (3 %)*, egész lazac (3 %)*, csirkeszív (3 %)*, csirkeporc (3 %)*, dehidratált hering (3 %), dehidratált lazac (3 %), csirkemájolaj (3 %), csirkezsír (2 %), vöröslencse, zöldborsó, zöldlencse, napon szárított lucerna, tengeri moszat, úritök*, pézsmatök*, spenótlevél*, sárgarépa*, alma*, körte*, tőzegáfonya*, kevert tokoferolok, cikóriagyökér, gyermekláncfűgyökér, kamilla, borsmentalevél, gyömbérgyökér, köménymag, kurkuma, csipkebogyó, fagyasztva szárított csirkemáj, fagyasztva szárított pulykamáj, fagyasztva szárított csirke, fagyasztva szárított pulyka, szárított Enterococcus faecium erjesztett készítmény + vitaminok és ásványi anyagok.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik.

Az ORIJEN friss és természetes alapanyagokból készül, ezért a tápszemcsék alakja és színe eltérő lehet.

Adalékanyagok

A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, niacin, riboflavin, folsav, biotin, B12-vitamin, cink-proteinát, vas-proteinát, mangán-proteinát, réz-proteinát, szelénélesztő.

Etetési útmutató

Gramm / pohár naponta

250 ml-es pohár = 120 gramm

TESTSÚLY SÚLYFENNTARTÁS SÚLYCSÖKKENTÉS IDŐS
kg gramm / nap pohár/nap gramm / nap pohár / nap gramm / nap pohár / nap
2 kg 40 g 1/3 pohár - - 30 g 1/4 pohár
3 kg 45 g 3/8 pohár - - 35 g 1/4 pohár
4 kg 60 g 1/2 pohár - - 40 g 1/3 pohár
5 kg 75 g 5/8 pohár 60 g 1/2 pohár 60 g 1/2 pohár
6 kg 80 g 2/3 pohár 60 g 1/2 pohár 60 g 1/2 pohár
8 kg 105 g 7/8 pohár 75 g 5/8 pohár 90 g 3/4 pohár
10 kg 120 g 1 pohár 80 g 2/3 pohár 105 g 7/8 pohár

Friss ivóvíz biztosítása folyamatosan szükséges. Az állat által használt tálakat rendszeresen tisztítsa és fertőtlenítse! A kórokozók elszaporodása az evőeszközök felületén egészségügyi problémákat okozhat.

További információk

További információk

Tömeg 17 kg
Javasolt életkor

minden korban

Javasolt méret

minden méret

Szállítási információk

ℜ Rendelhető

♦ Szállítási idő: 2-4 nap